Aanbod CoResolvers

We hebben diverse programma’s en interventies in ons aanbod. Dat geeft een helder vertrekpunt. Tegelijkertijd is de reis dat wat we met elkaar creëren. Geen enkel programma of interventie is hetzelfde, omdat ieder individu en daarmee ook iedere groep anders is.

 

Ons aanbod kan uiteraard ook incompany worden gegeven.

 

Bekijk hier ons aanbod…

 

CoResolvers logo def wit

Aanbod CoResolvers

Wij geloven in interventies die werken. Die ingaan op de dagelijkse praktijk, waar leidinggevenden, teams en organisaties zich in herkennen. Van daaruit werken we. En daarbinnen brengen we de andere kijk, het andere perspectief, de vraag die aanzet tot anders denken en doen.

Wij prediken niks… alsjeblieft niet zeg. Wat we doen is het delen van onze ideeën, ervaringen en visie. In wat we zien en ervaren bij de ander. En nodigen vooral uit tot het stellen van vragen, of het geven van het andere geluid. Want met elkaar leren we. Dat is het potentieel dat in onze samenwerking besloten ligt.

We dagen uit het beste in elkaar naar boven te halen. En dat doen we door het bestaande soms regelrecht in twijfel te trekken, de randen op te zoeken.

Aanbod CoResolvers

Supervisie Deep Democracy voor team- en leiderschapscoaches

Supervisie Deep Democracy voor team- en leiderschapscoaches

Verstevig jouw Deep Democracy vaardigheden als team- of leiderschapscoaches .

Vier online supervisie sessies van twee uur waarin we in een groep van minimaal vier en maximaal acht deelnemers casuïstiek en persoonlijke vragen bespreken rondom het werken met het gedachtegoed en de inzet van de Deep Democracy tools.

 

Lees meer
Online Webinar: Inclusief Leiderschap

Online Webinar: Inclusief Leiderschap

Ontdek de kracht van inclusief leiderschap!

Sluit je aan bij ons inspirerende webinar over inclusief leiderschap, gepresenteerd door niemand minder dan Myrna Lewis, de grondlegger van Lewis Deep Democracy, en Stephanie van Rossum, auteur van het boek Lui Leiderschap & Krachtig Kaderen.

 

Lees meer
Online Webinar: Inclusive Leadership

Online Webinar: Inclusive Leadership

Unlock the Power of Inclusive Leadership!

Join us for an inspiring webinar on Inclusive Leadership on Monday, June 24th, presented by none other than Myrna Lewis, the founder of Lewis Deep Democracy, and Stephanie van Rossum, author of the book Lui Leadership & Krachtig Kaderen.

 

Lees meer
Supervisie CoResolve / Deep Democracy voor leiders

Supervisie CoResolve / Deep Democracy voor leiders

Verstevig jouw CoResolve / Deep Democracy vaardigheden als leider.

Vier online supervisie sessies van twee uur waarin we in een groep van minimaal twee en maximaal zes deelnemers casuïstiek en persoonlijke vragen bespreken rondom het werken met het gedachtegoed en de tools van CoResolve en Deep Democracy.

 

Lees meer
Check-in wave – online

Check-in wave – online

Maak van jouw meeting effectieve en verbindende bijeenkomsten.

Zes kort maar krachtige bijeenkomsten waarin je meegenomen wordt in de Deep Democracy check-in methode. Voor iedereen die bijeenkomsten begeleidt, voorzit of faciliteert.

 

Lees meer
ShiftED – Deep Democracy voor docenten en leerkrachten

ShiftED – Deep Democracy voor docenten en leerkrachten

“ShiftED heeft mijn manier van lesgeven en het leren van leerlingen verbeterd!”

Sta jij voor de klas en zou jij willen leren hoe je beter om kunt gaan met de spanning of conflicten die er in de klas kunnen zijn of zou jij leerlingen makkelijker in beweging willen krijgen zonder strijd? En zou je daarnaast leerlingen willen helpen om meer hun stem te laten horen en willen leren om te gaan met verschillende meningen? Dan is dit programma wat voor jou!

 

Lees meer
ShiftEQ – Deep Democracy voor organisaties

ShiftEQ – Deep Democracy voor organisaties

“ShiftEQ heeft me geleerd hoe ik menselijkheid terug kan brengen in mijn vergaderingen.”

ShiftEQ leert je in vijf korte online sessies om uitdagend gedrag te herkennen en te managen, diversiteit te benutten door psychologische veiligheid te creëren, gezamenlijke beslissingen mogelijk te maken, om te gaan met spanning en conflicten, de dynamiek van onderlinge relaties te begrijpen, uitdagende gesprekken te voeren, communicatie te verbeteren en kritisch en creatief denken te ontwikkelen.

 

Lees meer
Driving Leadership – CoResolve Deep Dive (live)

Driving Leadership – CoResolve Deep Dive (live)

Vergroot je effectiviteit als leider.

Tweedaags leiderschapsprogramma ter verdieping op CoResolve en gericht op jouw effectiviteit als leidinggevende. Voor als je na CoResolve jouw leiderschap verder wil verdiepen en versterken.

 

Lees meer

Adres

CoResolvers
Schiermonnikoog 11
3524 AH  Utrecht

Contact

Stephanie van Rossum
(06) 18 728 666

E-mail sturen?
Klik hier.