Oefeningen Boek stephanie van Rossum 250px

Welkom!

Dat je op deze pagina uitkomt, betekent dat je de boekenlegger uit het boek Lui Leiderschap & Krachtig Kaderen in handen hebt. Wellicht heb je het boek ook al gelezen. Je hebt in ieder geval belangstelling om deel te nemen aan het leiderschapsprogramma CoResolve.

10% korting

leiderschapsprogramma CoResolve

Ontvang 10% korting op de open inschrijving van het leiderschapsprogramma CoResolve 2023 – 2024!

Vul hieronder het formulier in…

Ja, ik wil 10% korting!

Ik vul het aanvraagformulier in.

Ik ontvang per E-mail bericht een waardebon code voor dit aanbod en een link naar de inschrijvingspagina op deze site. Met de code kan ik me met 10% korting inschrijven voor het leiderschapsprogramma CoResolve .

Loading...

Adres

CoResolvers
Schiermonnikoog 11
3524 AH  Utrecht

Contact

Stephanie van Rossum
(06) 18 728 666

E-mail sturen?
Klik hier.