Podcast Lui Leiderschap & Krachtig Kaderen
CoResolvers Stephanie 300px

Stephanie van Rossum

Na mijn boek Lui Leiderschap & Krachtig Kaderen, kon een podcast over dit onderwerp niet ontbreken. Met deze podcast hoop ik nog meer leiders te bereiken en te inspireren. Waarom?

 

Het gewicht verminderen dat op de schouders van leiders ligt

Er ligt veel druk op leiders. Niet alleen hebben zij dagelijks veel besluiten te nemen maar er wordt ook van alles van hen verwacht. Zij zijn de ‘baas’ en moeten het het beste weten of worden verondersteld het het beste te weten. Tegelijkertijd ontbreekt het in organisaties en teams vaak aan kaders of zijn de kaders veel te strak. Dit levert gedoe op en maakt dat leiders nog harder moeten werken.

Ik wil leiders helpen om het gewicht te verminderen dat op hun schouders ligt. Iets luier worden, meer achterover leunen.  Hen helpen het potentieel van hun team meer te benutten.

Spreekt jou dit aan? Dan is deze podcast wat voor jou!

 

Reeks van 8 afleveringen

In deze reeks van 8 afleveringen ga ik in gesprek met professionals naar aanleiding van mijn boek Lui Leiderschap & Krachtig Kaderen. Samen met hen duik ik in de 7 meest gestelde hoe-vragen van leiders. Zo ga ik in gesprek met radioloog en divisiemanager Jeroen Hendrikse over de vraag ‘hoe ga ik constructief met weerstand om?’ en met docent en Deep Democracy instructor Nele Vandeperre over de vraag ‘hoe neem ik gedragen besluiten?’

De eerste vijf afleveringen staan al online! Klik hier om naar de podcast te luisteren.

 

Waardevol

Vind je na het beluisteren de aflevering waardevol voor je, dan zou je mij heel erg helpen door de aflevering te delen of door het achterlaten van een recensie. Zo help je nog veel meer leiders om deze podcast te vinden.  En vergeet niet om de podcast te volgen zodat je geen enkele aflevering mist!

 


 

Tweedaags leiderschapsprogramma CoResolve

Herken je je de voorbeelden die voorbij komen in de afleveringen? Worstel je ook met diezelfde hoe-vragen? Neem dan deel aan het tweedaagse leiderschapsprogramma CoResolve gebaseerd op Deep Democracy. Hierin leer je meer over het voorkomen van en omgaan met weerstand, hoe je alle stemmen in je team kunt horen, hoe je kunt omgaan met spanning in de groep en hoe je gedragen besluiten kunt nemen. In mei start er weer een nieuwe (online) groep.

Op de hoogte blijven met CoResolvers?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul hieronder je gegevens in...

Adres

CoResolvers
Schiermonnikoog 11
3524 AH  Utrecht

Contact

Stephanie van Rossum
(06) 18 728 666

E-mail sturen?
Klik hier.