Een leider heeft een grote invloed op de veiligheid
CoResolvers Stephanie 300px

Stephanie van Rossum

Over de mate van invloed die een leider heeft op de veiligheid in een team, heeft Carla de Ruiter mij uitgebreid geïnterviewd voor haar Podcast voor Pionierende Leiders. Veiligheid of specifiek psychologische veiligheid komt steeds vaker in het gedrang, zo lijkt het. Hoe ga je daar als leider mee om? Luister hier de hele aflevering.

Invloed van leiders

Als leider heb je direct invloed op zowel de werk organisatie als op de psychologische veiligheid in het team. Werk organisatie gaat over zaken als teamsamenstelling, taken, verantwoordelijkheden en aanpak. Psychologische veiligheid gaat over kunnen zijn wie je bent en kunnen zeggen wat er gezegd moet worden. In deze podcast ga ik dieper in op dit laatste. 

Lui Leiderschap & Krachtig Kaderen of CoResolve

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Lees dan mijn boek Lui Leiderschap & Krachtig Kaderen of neem deel aan het tweedaagse leiderschapsprogramma CoResolve. Hierin leer je meer over hoe je effectiever meetings leidt, hoe je alle stemmen in je team kunt horen, hoe je kunt omgaan met spanning in de groep en hoe je inclusieve besluiten kunt nemen. In februari start er weer een nieuwe groep.

aanbod btn CoResolvers

Op de hoogte blijven met CoResolvers?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul hieronder je gegevens in...

Adres

CoResolvers
Schiermonnikoog 11
3524 AH  Utrecht

Contact

Stephanie van Rossum
(06) 18 728 666

E-mail sturen?
Klik hier.