Nieuw aanbod voor docenten en grote groepen
CoResolvers Stephanie 300px

Stephanie van Rossum

Nieuw aanbod voor docenten en grote groepen

Afgelopen jaar was een jaar met volop beweging. Ik ben alleen verdergegaan met CoResolvers, heb mijn boek Lui Leiderschap & Krachtig Kaderen geschreven én gelanceerd en heb ons aanbod onder de loep genomen. Waar lopen mijn klanten tegen aan, wat heb ik hen te bieden en ook wat wil ik bereiken? En zo is een nieuw aanbod ontstaan voor zowel docenten als grote groepen in organisaties: ShiftED en ShiftEQ. Mijn boek was voor mij de aanleiding om ook mijn verhaal meer en meer te vertellen in de vorm van een Key Note; het derde nieuwe product.

 

Shift ED

ShiftED is een kort maar krachtig online programma voor docenten en leerkrachten waarvan de Charles Darwin Universiteit heeft aangetoond dat deze de stem van leerlingen en studenten vergoot, positieve relaties in de klas bevordert en de leerprestaties verbetert. Het programma levert concrete handvatten voor zowel docenten als leerlingen om om te kunnen gaan met de spanning in de klas en met de verschillende, vaak tegengestelde, meningen en leert leerlingen hoe zij meer hun eigen stem kunnen laten horen. Klik hier  voor meer informatie.

 

ShiftEQ

Als organisatie verlang je ernaar om een werkomgeving te creëren waar iedereen een stem heeft, er echt naar mensen geluisterd wordt en waarin mensen zich zelfverzekerd voelen om om te gaan met de onvermijdelijke spanning die komt wanneer er sprake is van verschillende, vaak tegengestelde perspectieven. Het liefst wil je een grote groep trainen om hen handvatten te bieden. Dat kan met ShiftEQ, een pragmatsiche online training, gebaseerd op Lewis Deep Democracy, die kort en krachtig is en goed inzetbaar is om grote groepen in organisaties te trainen. Nieuwsgierig? Kijk hier om te zien of dit wat voor jouw organisatie is.

 

 

Key Note Lui Leiderschap

Je bent mogelijk getriggerd door de term Lui Leiderschap. Of je staat voor een verandering op het gebied van leiderschap en wilt een pakkende aftrap doen. Of je bent op zoek naar een inspirerend verhaal over leiderschap voor een event. Dan is mijn key note wat voor jou! Binnenkort ontvang je meer informatie hierover. Bij deze vast een voorproefje.

P.S.: Lui Leiderschap is wat mij betreft ook wel Inclusief Leiderschap. Het gaat om het includeren van alle meningen en wijsheid van eenieder. Dat betekent dat jij als leider dus ook niet alles hoeft te weten. Best spannend maar kan veel opleveren…

video

CoResolve

Voor leiders heb ik uiteraard ook het tweedaagse leiderschapsprogramma CoResolve. Hierin leer je meer over hoe jij als leider kunt omgaan met conflicten, hoe je alle stemmen in je team kunt horen, hoe je kunt omgaan met spanning in de groep en hoe je inclusieve besluiten kunt nemen. In mei start er weer een nieuwe groep.

 


 

Wist je dat ik sinds kort een podcast heb?

In deze podcast met de titel Lui Leiderschap & Krachtig Kaderen (hoe kan het ook anders?) neem ik je mee in hoe leiders lui leiderschap kunnen omarmen terwijl ze wel krachtig weten te kaderen. Luister hier alle afleveringen.

Op de hoogte blijven met CoResolvers?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul hieronder je gegevens in...

Adres

CoResolvers
Schiermonnikoog 11
3524 AH  Utrecht

Contact

Stephanie van Rossum
(06) 18 728 666

E-mail sturen?
Klik hier.